Võta kätte värske ajakiri ning asu suve nautima!Foto: Nipiraamat
Uudised
15. juuli 2020, 06:33

JUULIKUU NIPIRAAMAT | Loe nüüd ajakirja ka veebis!

Juulikuu Nipiraamat algab sõnumiga: sel kuul poputa ennast! Loe ilusal suvepäeval aias raamatut, isegi kui lillepeenrale on tekkinud rohkem rohtu kui lilli. Pärast rohid seda rõõmsamalt! Võta kätte ka värske ajakiri ning asu suve nautima!

Ajakirja avaloos ütleb selgeltnägija Tene Laul (29), et intuitsioon annab sulle õige suuna. „Kui inimesel on hea intuitsioon, siis ta teab, mille poole ta peab oma elus liikuma. See annab märku tugeva kire ja soovina sellega tegeleda. Paraku seda tihti ignoreeritakse, sest näiteks perekond ei soosi sellist eneseteostust,“ räägib Tene, et alati on neid, kellele sinu tegemised ei meeldi, kuid on ka neid, kes seda armastavad. „Seega, kui sinu teod teistele liiga ei tee, tuleb endale lubada olla see, kes sa oled. Teiste arvamusest ei tohi liigselt hoolida. Eneseteostus on hästi oluline osa õnnelikust elust – seda lihtsalt tuleb järgida,“ on Tene veendunud. Ka tema elab selle moto järgi. Loe pikemalt siit ja siit!

Oleme ajakirja lugemise teinud sinu jaoks nüüd veelgi lihtsamaks ‒ kliki vaid pealkirjal ning asu lugema või loe digilehte siin!

Juulikuu ajakirjast leiad: 

Mõnusat lugemist!

Võta kätte värske ajakiri ning asu suve nautima! Foto: Nipiraamat