Foto: Nipiraamat
Uudised
15. juuni 2020, 16:46

JUUNIKUU NIPIRAAMAT | Loe nüüd ajakirja ka veebis!

Nipiraamatu juunikuu ajakirjanumber on valmis saanud, et sulle taas rohkelt inspiratsiooni pakkuda. Lisaks üllatab sind seekord suve-eri, kus rohkelt meisterdusi alates sellest, kuidas teha niisutavat rabarbriga näomaski ja lõpetades sellega, kuidas makrameetehnikas võrkkiike põimida. 

Ajakirja avaloos jagab seekord oma mõtteid ja toimetamisi Gerli Padar (40). Olgugi et ta usub, et kohaneb muutustega kiiresti ja on tänu drastilistele pööretele elus enesekindel ning ootamatusteks valmis, võib teelahkmel seismine või murranguline hetk alguses ikka emotsionaalselt vaakumisse tõmmata, nii nagu näiteks viimased koroonakriisi tõttu ühiskonnas toimunud muutused.

Siiski on lauljanna veendunud, et ette karta pole mõtet – asjadega tuleks tegeleda siis, kui need sinuni jõuavad. „Ma püüan hirmudest otse läbi mõelda, kas nendeks on alust. Samamoodi, nagu soovid kipuvad täituma, teevad seda ka hirmud, sest kui sa mõtled kogu aeg mingi negatiivse emotsiooni peale, võid alateadlikult hakata käituma nii, et see täituks,“ räägib Gerli, miks ta püüab teadlikult mõelda positiivselt ja seda ka teistes esile tuua. Loe pikemalt siit!

Oleme ajakirja lugemise teinud sinu jaoks nüüd veelgi lihtsamaks ‒ kliki vaid pealkirjal ning asu lugema või loe digilehte siin!

Juunikuu Nipiraamatust leiad:

Mõnusat lugemist!